altmann.blogg.se

- dreams don't work out unless you do -

I'm Back!

Kategori: Träning och Hälsa



Idag körde jag och Viktoria ben på 70 min istället för hela 2 timmar! Vi körde på som innan fast extremt mycket mindre vila. Jag börjar redan känna av träningsvärken i rumpan efter squatsen! Gick 3 km i hastig tempo från högskolan och genom stan för snabba ärenden, därefter 30 minuter PW på löpbandet, benpass i 70 min och avslutade det med att gå 1,5 km och cykla hem till vallås på 5,5 km.. JÖSSES! Innan det gick jag ut med hunden 4,5km Scchaaablaam! 

Imorgon blir det solo-pass för min del, blir att köra igenom ryggen innan man ska färga håret kl 13:00. Fortfarande osäker på hur jag vill ha håret, men det får lösas imorgon när jag väl sitter där. 

Hard Work

Kategori: Träning och Hälsa




Träningen har varit lite i obalans denna månaden, men nu tar jag nya tag. Ska börja köra lite axlar och bröst nästa vecka, försöka komma igång med det igen då axeln känns mycket bättre! Har börjat köra dips och armhävningar är inga problem. Även fast jag inte fokuserat på axlar och bröst så har man definitivt format sig under 3 månaders tid :) (21 Januari)

Min kost har blivit mycket bättre, jag börjar äta ordentligt och testar på nya rätter och smaker! Riktigt stolt över detta. Nu har jag även fört in "det goda" i min kost, där jag får äta chips, godis och läsk (självklart med motta, fast kan inte trycka i mig en hel chokladkaka eller en B&J själv längre). Men jag får inte äta det om jag inte har ätit något innan det, kan vara därför jag inte kan äta en hel bit längre för jag är äntligen mätt! :)

Jag har fått en hel del komplimanger och motivering, frågor om träning och kost. Vilket jag tycker bara är riktigt kul. Jag hjälper till så gott jag kan, jag lär mig fortfarande. 
Är helt galet förtjust i hur mina armar har börjat forma sig nu. Men detta är knappt början! ;)