altmann.blogg.se

- dreams don't work out unless you do -

Trogen på gymmet och i köket

Kategori: Träning och Hälsa


Införskaffat mig balla träningskläder som passar utmärkt nu i början, det bara skriker motivation om dem! Ska snart iväg och träffa min personliga tränare, ska få tränings- och kostschema! Let's GO!


Bookworm

Kategori: Fritid



Var bara tvungen att smita inom biblioteket idag och låna böcker. Nyligen läst ut 'The Hunger Games'-trilogin, vilken nu känns fruktansvärt tomt att släppa taget om en sådan bra serie. Jag kollade igenom bibliotekets rekommenderade böcker för dem som gillar Hunger-Games-stuket och stötte på en hel del böcker jag bara måste skona tid för. Så dessa tre böcker blev det för denna gång, 'The Declaration' och 'The Resistance' som tillhör en trilogi, sista boken heter 'The Legacy' som får lånas i en snar framtid. Sen en annan bok, 'Divergent' där andra boken kommer nu till våren. Håller tummarna att dem är bra!



Se min blogg som en påse godis!

Kategori: Allmänt

 
 
kort presentation...
Hellu! Mitt namn är Katherine, bor i sommarstaden Halmstad. Född 1990 och har en ungersk/tysk påbrå. Om dagarna lever jag mitt supertråkiga liv som jag nu försöker frenetiskt kasta om. Jag är en rookie fotograf med min Canon EOS 60D som kommer stödja de flesta bilderna här på bloggen. Min passion är kreativitet, den sträcker sig till fotografering, mode och skönhet. 
Bloggen kommer även handla om min träning och fysiska utveckling, min vardag och saker som jag själv inte riktigt förstår.