altmann.blogg.se

- dreams don't work out unless you do -

Bokat resa!

Kategori: Fritid



Då är resan till Ungern beställd till mig och älskling! Se där, min nyinköpta second hand resväska kommer redan till användning! Flyget gick på 1900:- för oss båda, inte så farligt, med tanken på att det kostade lite mer förra året runt Maj-månaden. Så nu ska bara lägenhet fixas, förhoppningsvis kan vi få låna en lägenhet precis mitt i Budapest, riktigt mysig och liten lägenhet, skickade brev till dem idag och sen även informerat hela släktträdet om att jag kommer ner *haha. Så ska vi bara komma på hur vi ska ta oss ner till Malmö och från flygplatsen i Ungern.
Åhh, ska bli så spännande, vår första resa ihop! Så ska jag äntligen få åka hem igen. Älskade Ungern <3



kärlek till second hand

Kategori: Skönhet



Jag bara älskar second hand! De senaste åren har jag både handlat i butik och loppis. I början gjorde man ett par dåliga köp, men man lärde sig med tiden! Var och provade en klänning som jag hittade på loppissida idag. Jag var på jakt efter en sockersöt, sommrig klänning till bröllopet och tyckte denna var perfekt. Färgen är lite speciell... den är skär rosa, nästan lite så fulfin av sig. Verkligen inte min färgstil! Men annars fantastiskt vacker klänning av LIPSY från Soul för endast ynka 300:- (!)


Glädjespridning!

Kategori: Fritid




JAA! Miley lade ut en video igår där hon fular sig lite, blir så glad av låten och videon! <3 :) Nu börjar hon komma igång igen, ser fram emot lite nya låtar från henne nu också ^^.

mitt första bröllopsinbjudan!

Kategori: Fritid



Fick en inbjudan till halvsysslingens bröllop i Ungern den 4:e Maj som jag hastigt beslutat att gå. Ett bra tag kvar, men dags att planera! Vad fan har man på sig på ett bröllop, aldrig varit på en.. Självklart så har jag sett massor med fina klänningar jag hade önskat att äga för några dagar sedan, men nu ska allt vara slut och borttaget. Typiskt! Får fortsätta denna kampen imorgon istället.

just det... bröllopspresent också!



pink isn't just a color, it's an attitude!

Kategori: Skönhet



Lite smått kär i min nya resväska, om man nu kan vara det? Nu ska jag bara införskaffa nationalitetsmärken som jag ska pynta den med. Jag lär nog inte missa den på flygplatsen så att säga. I år blir det Ungern och förhoppningsvis England, sen får man se om man har kvar pengar till en annan resa.

Fast kan ni tänka er att min väska är rosa? Verkligen knallrosa! I för sig så har jag ju en limegrön cykel.. Vad kommer härnäst.. En gul bil och mörklila hår?


 
 

Yollibox - fryst yoghurt i box!

Kategori: Kost och Hälsa



Har tjatat på mig själv i flera veckor nu att ta mig ut till söndrum och köpa mig Yollibox, men varje gång man stuckit dit så har den varit slut eller inte blivit påfylld. Men tillslut fick jag tag på en box... eller fyra. Det var ingen snack om saken om vilken min favorit är.
1. Mango
2. Jordgubb
3. Naturell
4. Choklad

Jag trodde faktiskt helt klart att chokladen skulle vara min favorit, då så många som vet så är jag en riktig sucker för choklad. Men denna smakade inte riktigt choklad, den hade mer av en smulig konsistens.
Mamma och jag satt i soffan och verkligen satt och smakade på varje smak intensivt. Vi försökte kör lite av en mindfullness. Kom fram till att Mango hade varit ännu godare med mangobitar i. Eller jordgubb med vita chokladbitar eller kexbitar i. Naturell med riven citronskal i. Choklad med mörk chokladbitar i. Hade det varit så, så hade jag uteslutit Ben & Jerry's från mitt liv!!

Gilla Yollibox på facebook och ta reda på vart du kan hitta denna smarriga box där du bor!



Nordic Wellness (fd. Sportlife)

Kategori: Träning och Hälsa



För några veckor sedan köpte man ett erbjudande till mig och pojkvännen på Groupon.se, ett guldårskort på Nordic Wellness (fd. Sportlife) för 1995:-. Det är ett allaktivitetskort som gäller på alla NW-anläggningar i Sverige. Så nu har man 24/7-timmar gymmet plus fd Form-gymmet med olika pass och deras gym. BRA DEAL!

En av mina huvudmål är att bli fitt för Tough Mudder nu i September. Så vi ska köra järnet på gymmet, köra klättring, simning, terränggång i skogen, cardio, hinderbanor, crossfit, yoga, bodypump och och massor med andra aktiviteter. Ska bli riktigt kul att köra på allträning faktiskt! 

Påtal om min träning!
Jag började gymma ungefär 2013-01-21 (v.4).
Den 2013-01-27 mätte jag min kropp.
Så nu efter en månad jag mätt kroppen, 2013-02-28, så provade jag mäta igen och jag har gått upp:

- Biceps/triceps med 0,5 cm
- Underarmar med 0,5 cm
- Bröst/rygg med 1 cm
- Mage/midja med 0 cm
- Rumpan med 1 cm
- Högsta punkten på låren med 1 cm
- Lägsta punkten på låren med 0,5 cm
- Vaderna med 1 cm

Är så glad och stolt över min uppgång! Mamma tycker jag gått upp i ansiktet också, då jag trycker i mig mat för att gå upp i vikt. Sen så skulle jag sätta mig och mina favoritjeans sprack under rumpan! Jösses ;O
Axeln mår väl helt okej, väntar fortfarande på rehabilitering, dämpar smärtan med Voltaren.

Hoppas det går lika bra för er där ute med träningen! :)